Примата на джаз музиката у нас - Камелия Тодорова - с нов

...
Примата на джаз музиката у нас - Камелия Тодорова - с нов
Коментари Харесай

Примата на джаз музиката у нас с нов авторски спектакъл

Примата на джаз музиката у нас - Камелия Тодорова - с нов авторски театър " Моят глас ".

" Този театър беше премиерно изработен преди 2 години, само че беше по време на Ковид-19. Въпреки всичко, премиерата му се състоя. Сега съумяваме да организираме и турне. Бяхме си запазили тази дата отпреди 2 години. Спектакълът е концентриран върху събития и чувства по пътя на моята кариера като актьор, както и споделяния на някои случки от живота ми ", сподели тя в студиото на " Денят ON AIR " по Bulgaria ON AIR.

" На хората им харесва да се разкриваш пред тях, колкото си по-откровен и по-честен - толкоз по-близки си ставате. Никой не се усеща като на посетители или на концерт, а ситуацията, която аз предлагам, е доста интимна и задушевна. Получава се и едно тържество ", разяснява Тодорова.

Изпълнителката призна, че и постоянно има забавни неща, които се случват зад кулисите.

Попитана дали е имало история, която е била сложна за описване, Камелия Тодорова отговори: " Има няколко, нямам проблем да споделя, само че не желая да разгадавам какви са историите, тъй като би трябвало да е изненада ".

" Ние не всеки път сме в положение да сервира доста качествено осъществяване и шоу, тъй като нямаме финансова поддръжка. Моят план е подсилен от Столичната община и от Министерството на културата. Но във всички случаи бюджетът, който ни се дефинира, не е задоволителен. В Германия бюджетът за просвета беше 1 милиарда Ние в никакъв случай няма да настигнем западната сцена, в случай че нямаме средства. Целият народ си мисли, че артистът е доста богат и че той има всичко. Да, има няколко индивида в България, които вършат повече пари, само че те просто са си намерили пътя, други като мен не могат да го изградят и нямат късмет ", безапелационна е примата.

Тодорова призна, че мъчно намира спонсори: " Културата на нацията доста се е снижила, условията на публиката са напълно разнообразни отпреди 4-5 години. Много ниско равнище на критерии. В момента на мода е всичко, което не е естетично. Не мога да схвана за какво. Пазарът е подобен, той е концентриран върху рап музиката, чалгата и хип-хоп. Другата музика никой не я брои като изкуство. Моята музика на никое място не се пуска. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР